contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Om Solberga Ved

Vi vet vad det innebär att hantera ved. Vi har skyndat långsamt för att alltid vara säkra på att bara den bästa veden levereras till våra kunder.
— Fredrik, Solberga Ved

Solberga Ved 

På Solberga gård har det eldats med ved i flera generationer. Att ge människor i närområdet möjlighet att elda med Solberga Ved förverkligades under 2001. 

Vi har skyndat långsamt och byggt upp vår vedförsäljning med tonvikt på bra ved till våra kunder. Det gör vi eftersom vi eldar själva med ved och vet hur viktigt det är med ved av hög kvalitet. 

Solberga Ved är stolta leverantörer av vår finaste björkved till "Sommar med Ernst". Under tre säsonger har vi samarbetat med produktionsbolaget OTW som ligger bakom Ernst-programmen, Sommar och Jul med Ernst. 

Vedproduktionen utgår ifrån Solberga Lantbruk, verksamma i företaget är bröderna Lars och Jörgen. Att elda med ved är en hel filosofi, vi hjälper gärna dig med vår erfarenhet. 

Välkommen med din beställning! 


 

Kontakta Solberga Ved
Tel. 070-375 81 16
kolsva@hotmail.com
Solberga gård, Västmanland

 

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor, oavsett om det gäller frågor om leverans, beställning eller bara goda råd. Att elda med ved är en hel filosofi, för oss är det väldigt enkelt. 

Välkommen att kontakta oss!
/ Jörgen, Lars och Fredrik

Följ @solbergaved på Instagram


© Solberga Ved 2014